app hd h


Watergedragen hydrofoob impregnering systeem APP HD H vormt een microscopisch dun laagje vlak onder het oppervlak dat water en vuil afstoot. Dit product is bedoeld voor HORIZONTAAL oppervlak. Het behoudt met dit systeem zijn oorspronkelijke uiterlijk en blijft het dampdoorlatend. APP HD H is een permanent oppervlaktebescherming systeem dat de oppervlaktespanning verlaagt. Hierdoor kan water, vet, olie, verf, hars en kauwgom niet (of nauwelijks) hechten aan het oppervlak en kan eenvoudig worden verwijderd. Het maakt bijvoorbeeld vloeren easy-to-clean.

APP HD H kan worden gebruikt op alle minerale ondergronden zoals natuursteen, beton en baksteen, maar ook op bestaande minerale verfsystemen en hout.

APP HD H is actief na 24 uur en na 7 dagen is het volledig functioneel.

APP HD H is milieuvriendelijk, op basis van water en VOC-vrij. Het transformeert poreuze ondergrond in hydrofobe en oleofobe super oppervlakken. Behandeld oppervlak is water, olie en andere vlekken afstotend en heeft non-stick eigenschappen waardoor bijvoorbeeld kauwgum niet goed hechten kan.
Voor het beste resultaat adviseren wij om oppervlakken die sterk slijten door mechanische belasting of veelvuldig reinigen, regelmatig te behandelen met APP Replenisher.